Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Připravovaná legislativa v oblasti nakládání s odpady tlačí obce do efektivnějšího třídění. Cílem je omezit skládkování ve...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Město Chrudim si v předloňském roce na jedné z budov úřadu otestovalo využití fotovoltaických panelů. A s pozitivním...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 týdny
Chrudim – Znají to asi všichni. Pytel určený na tříděný odpad, konkrétně plasty, je plný, a nastal tedy čas, aby svoji pouť skončil v kontejneru,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 25 týdnů
Chrudim – Budoucnost, která se týká zpracování a následné „likvidace“ odpadu, není příliš růžová. Skládka v nedalekých Nasavrkách, kde končí většina...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Chrudim – Ač se to možná nezdá, Vánoce jsou tu za čtvrt roku. Technické služby proto nechtějí nechat nic náhodě a riskovat horečné řešení...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim – Jaro je v rozpuku a spolu s nespornými pozitivy, jež toto roční období přináší, přichází i celá řada komplikací. Jedním z problémů, který...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim – Semafory řídící dopravu jsou tématem, o němž dokáží jak chodci, tak řidiči neustále debatovat. Jednou intervaly nevyhovují jedněm, jindy...Celý článek »
vydáno před 5 let 20 týdnů
Chrudim – Nové vedení města se pomalu zabydluje ve svých kancelářích, někteří místostarostové sice trošku tápou, kde to vlastně sedí, ale předávání...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Starý sběrný dvůr nevyhovoval už léta. Není proto divu, že město přistoupilo k jeho rekonstrukci a podstatně přitom rozšířilo i kapacitu....Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim - Rada města v působnosti valné hromady společnosti Technické služby Chrudim 2000 spol. s r. o. schválila zvýšení základního kapitálu...Celý článek »