Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 33 týdny
Chrudim - Sobotní noční akce zdejší policie byla zaměřena na kontrolu dodržování zákazu prodeje a podávání alkoholických nápojů osobám mladším 18 let...Celý článek »
vydáno před 8 let 49 týdnů
Pardubice/Chrudim - Další dopravně bezpečnostní akce policie, která byla zaměřená především na kontrolu požívání alkoholu řidiči, dopadla vcelku...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Pardubice/Chrudim - V uplynulých dnech vyrazila policie na silnice v celém kraji kontrolovat řidiče zda dodržují zákaz řízení pod vlivem...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Hlinsko - O víkendu v nočních hodinách provedli policisté zdejšího oddělení společně s hlineckými strážníky preventivní akci zaměřenou...Celý článek »
vydáno před 2 dny 12 hodin
ČR/Pardubický kraj – Cílem těchto akcí je prý především prevence, snížení dopravní nehodovosti a zvýšení bezpečnosti na silnicích. Policie ale...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Chrudim – Běží třicetidenní lhůta pro vznesení námitek proti umístění zákazových značek ve směru jízdy od křižovatky při restauraci u kapličky až ke...Celý článek »
vydáno před 1 rok 10 týdnů
Chrudim – O minulém víkendu se v brněnských Modřicích a Jablonci nad Nisou uskutečnilo Final Four obou mládežnických kategorií. A pro Chrudim měla...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Chrudim – Juniorská i dorostenecká liga futsalu po sedmém kole rozhodla o obsazení účastníků Final tour ročníku 2022/2023, kde nebude chybět ani...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Pěkný konec letních prázdnin někdo „nepřál“ partičce náctiletých, která nerozvážně holdovala alkoholu v parčíku u Palackého třídy. Náš...Celý článek »