Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 4 týdny
Pardubický kraj – Ve čtvrtek a v pátek se policie zaměřila v rámci avizované celorepublikové dopravně bezpečnostní akce na kontroly řidičů...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim/Hrochův Týnec – Ačkoliv radar v Hrochově Týnci byl nainstalován 7. července 2021, v plném funkčním provozu je až od 6. prosince 2021, jak...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Pardubice – Že je v Pardubicích o parkování nouze, opět prokázalo pořádání pouhých dvou velkých akcí naráz. Ve městě byl nebývalý rozruch a provoz, a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – V Chrudimi bylo od nedělního rána nebývale rušno. Shluky lidí mířily na soutěž do sportovní haly a nebylo kam zaparkovat, protože stále...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudimsko − Peníze vybrané na pokutách z radaru už nebudou jen, jak se říká, plnit městskou kasu. Po odečtení provozních nákladů je město...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Pardubický kraj – Celý tento týden je ve znamení výstrah kvůli sněhu a silnému mrazu. A aby toho nebylo málo, celý čtvrtek a pátek se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 44 týdny
Chrudim – Od pondělí 11. května se pro veřejnost otvírá služebna Městské policie Chrudim na Resselově náměstí. Služebna v Revoluční ulici...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Kočí/Chrudim – Obec Kočí se v pátek odpoledne stala cílem cesty hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického (ČSSD). Se starostou Marcelem...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Pardubice/Chrudim - Celkem 11 policistů na motocyklech a další dopravní policisté ve služebních autech v civilním provedení s radary během celého...Celý článek »
vydáno před 9 let 19 hodin
Chrudim/Ronov nad Doubravou - Dopravní policisté si více „posvítili“ na neukázněné řidiče. Během služby přistihli 18 řidičů při přestupku v...Celý článek »