Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Společnost, která loni vyhrála výběrové řízení, protože nabídla za dům ve Fortenské ulici číslo 44 nejvyšší cenu, s městem ve stanoveném...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrudimsko/Předhradí – Od padesátých let až do ledna 2021 sloužil hrad Rychmburk k sociálním účelům jako domov pro seniory a poslední roky jako...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – O tom, že zdejší politická reprezentace usilovně řeší problematiku takzvaného „sociálního bydlení“, jež některé skupiny obyvatelstva...Celý článek »
vydáno před 5 let 28 týdnů
Chrudim – Nemovitosti patřící městu jsou mnohdy v nevyhovujícím stavu. Občas se sice podaří pěkná rekonstrukce – ukázkovým příkladem je třeba dům...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Podstatnou změnu přináší vyhláška schválená v průběhu pondělního jednání městského zastupitelstva. Jde o „modernizaci“ vyhlášky k...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – V přátelském duchu se neslo setkání několika pracovnic v sociálních službách, které pořádalo koncem prosince město Chrudim. Přespolní...Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Spory o odpověď na otázku, co dělat s domy ve vlastnictví města, nejspíše nikdy neskončí. Někteří místní politici by je rádi opravili a...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Blíží se konec roku a městský rozpočet bobtná. Radnice tvrdí, že velkou část z narůstajících finančních prostředků tvoří dotace a dochází...Celý článek »
vydáno před 6 let 20 týdnů
Chrudim - Městská rada se rozhodla nalít do organizace Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim více peněz.Celý článek »