Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 1 den
Pardubice – Poznáte cyklistu v červené bundě? Pardubičtí kriminalisté naléhavě prosí veřejnost o pomoc při jeho ztotožnění.Celý článek »
vydáno před 7 let 18 týdnů
Chrudim – Odpustit, nebo neodpustit? Dluhy za bydlení jsou jednou z položek, která dlouhodobě zatěžuje rozpočet města a to je s sebou táhne jakou...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - Poblíž autobusového nádraží byl nalezen mrtvý muž. Podle dostupných zpráv měl být dotyčný popálen na těle, ačkoliv uvedené zranění...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Pardubice - S ohledem na množící se telefonické i osobní dotazy k nakažené pardubické prostitutce, o jakou konkrétní ženu jde, rozhodla se...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Pardubice/Nemošice - Policie přijala prostřednictvím linky 158 doslova děsivě znějící oznámení. Záchranná služba vyjížděla ošetřit k lesu u...Celý článek »
vydáno před 10 let 10 týdnů
Pardubice - Nájemníci zdejších obecních bytů dluží městu na nájemném více než 15 milionů korun. Město je věřitelem zhruba pětiny nájemníků svých bytů...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Pardubice - Zdejší kriminálka se zabývá případem poměrně tvrdé šikany mezi mladistvými. Vydíraným byl o rok starší chlapec. Mladší, ještě školou...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka zabodovala, když se jí podařilo dopadnout čtveřici lupičů. Ti se postupně vloupali do dvou desítek různých finančních...Celý článek »
vydáno před 11 let 22 týdny
Chrudim - Opět se blíží Vánoce a s nimi spojené zvýšené výdaje domácností, protože každý chce obdarovat své blízké nějakým dárkem. To je vždy...Celý článek »
vydáno před 11 let 30 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka začala trestně stíhat 55letého muže z Karvinska, který podváděl a okrádal seniory. Na „triku“ má neoprávněné...Celý článek »