Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 16 hodin
Chrudim – Ministerstvo vnitra Víta Rakušana obdarovalo letos nejpřívětivější úřady zbrusu novými skleněnými trofejemi k dokonalosti vybroušenými od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Chrudim – Farnost, která má velkou radost z toho, že nominace se proměnila v cenu Patrimonium pro futuro, oznámila, že na některou z blízkých nedělí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Národní památkový ústav oceňuje už od roku 2014 v oblasti památkové péče ty, kdo se úspěšně přičinili o obnovu uměleckých děl. Právě včera...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
MŠ Strojařů se v letošním roce zúčastnila nově vzniklé tradice v oceňování pedagogů v Pardubickém kraji. Ocenění, jehož součástí je...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Praha – V Parlamentu České republiky dnes byly vyhlášeny výsledky ankety Ředitel roku, v níž odborná porota na základě nominací veřejnosti...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Chrudim – V úterý 10. prosince proběhlo v malém sále Muzea slavnostní setkání u příležitosti oceňování bezpříspěvkových dárců krve. Na akci bylo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim - Město opět potvrdilo, že je v oblasti udržitelného rozvoje na samotné špici České republiky. Již potřetí totiž ve velkém auditu obhájilo...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Opakovaný triumf je vždy příjemný. Jeden takový si teď může připsat místní městský úřad. Již v roce 2016 se radnice umístila na prvním...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Pardubice – Celkem devět nominací na nejvyšší ocenění Pardubického kraje schválili dnes krajští zastupitelé. Ocenění jsou výrazem uznání...Celý článek »