Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Celého čtvrt milionu korun mají letos radní města k dispozici, aby je mohli rozdat formou darů nejrůznějším zájmovým sdružením nebo...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - Tradiční peněžité dary schválili na svém posledním zasedání radní města. Obdarovali celkem pět subjektů, které si ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 13 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 37 týdnů
Chrudim – Říká se, kdo šetří, má za tři. Stačilo tedy v případě spolku Hurá na Výlet! podle města včas otočit kolečkem a natáčet pořady pro seniory...Celý článek »
vydáno před 2 roky 43 týdny
Chrudim – Včera dopoledne se konalo slavnostního otevření nových kancelářských prostor pro pracovníky pečovatelské služby a osobní asistence....Celý článek »
vydáno před 3 roky 47 týdnů
Chrudim – Čas od času se stane, že město musí slevit ze svých přísných pravidel, která se týkají poskytování dotací. Mnohdy totiž zásahy vyšší moci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 50 týdnů
Chrudim – Možností, jak v této nelehké době ulehčit život sobě a svým blízkým, nebude asi nikdy dost. Jednou z těch institucí, které nabízejí...Celý článek »
vydáno před 4 roky 12 týdnů
Chrudim – Letošní Tříkrálová sbírka je už minulostí. Někteří Chrudimáci i obyvatelé okolních obcí si také tento rok stěžovali, že k nim koledníci...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Městské lesy nejsou v nejlepší kondici. Ve skutečnosti je toto tvrzení spíše eufemismus. Lesy Na Podhůře, v okolí rozhledy Bára, umírají...Celý článek »