Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim – Aktivity chrudimského Mama Klubu se zaměřují na širokou skupinu obyvatel, nejen na matky na rodičovské dovolené, ale do jejich komunitního...Celý článek »
vydáno před 4 roky 18 týdnů
Chrudim – To, nač Chrudimské noviny několikrát v minulosti upozorňovaly, přiznávají v současné době i místní politické špičky. Čerpat finance z...Celý článek »
vydáno před 6 let 2 týdny
Chrudim – Centrum J. J. Pestalozziho každoročně žádá město o peníze ve formě dotace a každým rokem je také získá. Ani letošek není výjimkou. Již...Celý článek »
vydáno před 6 let 7 týdnů
Chrudim – V příštím školním roce už se budou studenti Střední průmyslové školy Chrudim učit pracovat na nových obráběcích strojích. V rámci...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – O jedné z posledních možností, jak dosáhnout na evropské peníze, Chrudimské noviny již několikrát informovaly. Zatímco města jako Hradec...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Úspěšnost místní radnice v získávání dotací na takzvané „tvrdé projekty“ je diskutabilní. K ledu je odložena jak rekonstrukce sportovní...Celý článek »
vydáno před 7 let 26 týdnů
Pardubice/HradecKrálové - Řídící výbor ITI Hradecko-pardubické aglomerace minulý týden schválil vypsání výzev za 1,24 miliardy korun z Integrovaného...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Pardubice - Pardubický kraj si nechal zpracovat unikátní analýzu čerpání evropských dotací v programovém období 2007 – 2013. Jedná se o...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - Zhruba před měsícem se některá média zabývala informací, že by Evropská unie měla do roku 2020 poslat na vylepšení aglomerace Hradec...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Senátor Jaroslav Dryml (ČSSD) podal trestní oznámení na hejtmana Pardubického kraje a svého stranického kolegu Radko Martínka. Dryml...Celý článek »