Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - Skvělá atmosféra, plná hala a vyrovnávací bod Chrudimi! ERA-PACK dokázal poprvé v sezóně porazit Teplice a zrovna v tu nejlepší možnou...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Teplice - Není již na co čekat, není již proč šetřit síly. Finálová série ročníku 2014/2015 startuje úvodním soubojem mezi Balticflorou Teplice a ERA...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Teplice - Hodně sledované utkání svedlo do teplické sportovní haly futsalové příznivce z širokého okolí. Značnou podporu měla ve vzdálených Teplicích...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Chrudim - Chrudimští futsalisté zaznamenali v úvodním ligovém zápase porážku. Po tuhém boji s Teplicemi museli zkousnout porážku 2:3. Balticflora...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Teplice - Chrudimští futsalisté se postupně prokousávají ke konci základní části a v Teplicích si připsali další vítězství. Balticflora inkasovala...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Chrudim - Pondělní večer se zapíše do chrudimského futsalu jako historický. Chrudimští zde totiž porazili Balticfloru Teplice 11:1 a to je nejvyšší...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Praha - Porážka ze druhého finálového vystoupení ve slavistickém Edenu se neopakovala, chrudimský šampion mohl znovu slavit! Proti domácí Slavii si...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim - Třetí finálové utkání mělo v chrudimské sportovní hale úžasnou diváckou kulisu, v taktické bitvě se tentokrát daleko více dařilo...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim - Finálová série je v plném proudu a v obrovském tempu pokračuje do svého závěru! Utkání číslo tři přinese v Chrudimi...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Praha - V prvním utkání finálové série dokázala Slavia na východě Čech umazat tříbrankové manko a dotáhnout zápas do penaltového rozuzlení, v...Celý článek »