Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Chrudim – Situaci okolo hotelu Bohemia, který se mění už deset let před očima na brownfield, včera posunuli o krok dál zastupitelé města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 1 min
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 2 dny
Chrudim - Na včerejší koaliční schůzce se řešilo, co bude dál s Hotelem Bohemia. Co je nového? Už se připravuje materiál do další Rady města Chrudim...Celý článek »
vydáno před 43 týdny 2 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Hotel už se prodává a městu stále chybí, za co zaplatilo. Řešení sporu za neodvedené advokátní služby, za které se platilo předem, se...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 dny
Pardubice – V areálu z roku 1922 se začne konečně po devítiletém jednání stavět. Původně mohla být lokalita využita i jako továrna Foxconnu, která...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Pardubice - Pardubičtí zastupitelé na svém včerejším jednání rozhodli o schválení smluvní dokumentace, která dává areálu brownfieldu Tesla Kyjevská...Celý článek »
vydáno před 7 let 25 týdnů
Pardubice - Na základě memoranda uzavřeného mezi Pardubickým krajem a agenturou CzechInvest zpracovala Regionální rozvojová agentura...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Pardubice - Město připravuje pasport nevyužitých průmyslových ploch (brownfieldů) v Pardubicích. Cílem tohoto materiálu je získání detailního...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Chrudim - Šance na třetí chrudimský brownfield je takřka promarněna. K takové možnosti totiž vybízí historický areál bývalého pivovaru...Celý článek »