Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 17 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálce se podařilo dopadnout 37letého zloděje, který má na svědomí vloupání do několika kanceláří jedné z místních firem.Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim/Pardubice – Odnese nelegální billboardy dříve vítr, čert, nebo je sundají silničáři? Některým místním už nad tím zůstává rozum stát...Celý článek »
vydáno před 2 roky 50 týdnů
Chrudim – Někdo vidí v trávníku jen džungli krvelačných klíšťat, další jen dělá „svoji práci“, a když má sekat, plní příkazy. Věčné handrkování,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 34 týdny
Pardubice – Tuto sobotu můžete zažít tvorbu graffiti v Pardubicích na 22. Radical Family Jam 2020 a to v čase od 10:00 do 20:00. Následně...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Pardubice/Chrudim - Během posledního dne roku 2015 zaznamenali policisté v Pardubickém kraji výrazný pokles telefonátů na linku 158 ve srovnání...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Zdejší policie pátrá po neznámém „lupínkovi“, který ve večerní, nočních, či brzkých ranních hodinach  ze čtvrtka na pátek,...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka zjišťuje, kdo se vloupal do rodinného domu, jehož majitelem je myslivec. „Neznámý pachatel se mezi 10. a 13. hodinou...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - Krajská kriminálka rozšířila trestní stíhání 46letého muže z Přerova, který byl 21. dubna 2015 obviněn kriminalisty z Územního...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice - Poté co hlídka městské policie přijela k pachateli drobné krádeže, neměla tušení, že to není v ten den poslední setkání s ...Celý článek »
vydáno před 10 let 48 týdnů
Pardubice - Zdejší kriminálka zahájila trestní stíhání dvou mužů ve věku 20 a 22 let, kteří se v centru města společně vloupali do večerky. Celý článek »