Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 15 týdnů
Prachovice - Ve středu před 11. hodinou vyrážely k nahlášené havárii osobního auta dvě jednotky hasičů. Ke karambolu došlo poblíž místní pošty....Celý článek »
vydáno před 8 let 18 týdnů
Hrbokov/Vápenný Podol - Hasiči vyráželi k havárii dodávky, která poblíž Vápenného Podola ve směru na Hrbokov narazila do stromu. Na místo...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Zaječice - Profesionální hasiči z Chrudimi vyráželi v pondělí v odpoledních hodinách k čelnímu střetu dvou aut.Celý článek »
vydáno před 9 let 12 týdnů
Horka/Silnice - Pár minut před druhou hodinou ranní do sebe napálila v místnbí křižovatce dvě osobní auta, konkrétně Ford Galaxy a Volkswagen...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Lukavice - V pátek odpoledne vyráželi hasiči do zmiňované obce k dopravní nehodě, při níž se srazila hned tři osobní auta. „Při nehodě byla...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim - Dopravní policie se obrací na svědky nehody, ke které došlo minulou sobotu ve Škroupově ulici. Neznámý řidič nezjištěného auta tady kolem...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim/Presy - V pátek necelou hodinu před půlnocí vyráželi hasiči do chrudimské místní části Presy k dopravní nehodě osobního auta....Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudim – Jak je to ve skutečnosti s nehodovostí v nově měřeném úseku v chrudimské městské části Markovice, mohlo v Markovicích za posledních deset...Celý článek »
vydáno před 1 týden 2 dny
Pardubice – Jako by nestačilo, že v místě právě probíhá oprava silnice první třídy a s ní související zúžení ze čtyř pruhů na dva. Dnes ráno se u...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 20 hodin
Chrudim – Netrvalo dlouho a pro dva zloděje (27 a 26 let) si přišla chrudimská kriminálka a krajská pořádková jednotka. Oba muži se budou zpovídat z...Celý článek »