Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město nechává znova rekonstrukci veřejného prostoru v režii Ředitelství silnic a dálnic ČR. Týká se 1,3 kilometru dlouhého úseku...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 2 hodiny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 42 týdny 5 dnů
Chrudim – Když se na jedné z chrudimských fasád nedávno opravovaného bytového domu vedle Hotelu Bohemia objevila nová barva, vyvolalo to u některých...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 6 dnů
Chrudim – Policie dnes oznámila, že pachatel (20), který pronásledoval muže (38) ve tři odpoledne po rušné Palackého třídě s připraveným nožem v ruce...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Lze odklonit tranzitní dopravu z města dříve než za deset let? Někteří občané postřehli, že i přes určitý pokles tranzitní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Chrudim – Ceny energií stoupají. I když při vyjednávání rozpočtu město Chrudim počítalo s navýšením cen za energie, takový nárůst nikdo nečekal....Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim/Medlešice – Vybudování kanalizace je běh na dlouhou trať. A nastávají také otázky, které řeší asi každý občan obce, kde se plánuje vybudovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 23 týdny
Chrudim – Ve čtvrtek odpoledne pátrali strážníci společně s policisty po nezletilé dívce v okolí obchodního centra u rušné křižovatky poblíž...Celý článek »