Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 16 hodin
Nasavrky - K havárii nákladního auta vyjížděli v úterý ve 12.48 hodin profesionální hasiči z Chrudimi a dále dobrovolní hasiči z ...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Zaječice/Nasavrky - Před druhou hodinou odpoledne vyráželi chrudimští hasiči a zdravotníci k dopravní nehodě, k níž došlo na křižovatce v...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Kunětice/Ráby - Dnes těsně před sedmou hodinou ranní došlo na silnici u zmiňovaných obcí na Pardubicku k vážné dopravní nehodě dvou osobních aut.Celý článek »
vydáno před 10 let 42 týdny
Nasavrky/Libáň - Ve čtvrtek po půl deváté ráno vyráželi hasiči k požáru osobního auta Renault Mégane, jehož motorový prostor z ničeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Nasavrky - Ve čtvrtek v 9.15 hodin zasahovali hasiči z Chrudimi spolu s místní jednotkou dobrovolných hasičů u havárie osobního auta, které...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Miřetice/Nasavrky - Ve čtvrtek před 16.30 hodinou sem vyrážela k dopravní nehodě jednotka hlineckých hasičů. Čelně se zde střetla dvě...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chvojenec - Kolem půl osmé ráno se zde na hlavním silničním tahu z Hradce Králové do Svitav střetlo osobní auto se dvěma nákladními. V havarovaném...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Kostelec u Heřmanova Městce - Profesionální hasiči z Chrudimi a dobrovolníci z Prachovic museli v sobotu v půl deváté ráno vyrazit likvidovat...Celý článek »
vydáno před 12 let 19 týdnů
Nasavrky - Poblíž této obce vyjel v úterý před 21. hodinou ze silnice polský kamion s návěsem a převrátil se na levý bok. Šofér naštěstí vyvázl z...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 2 dny
Chrudim – U Penny Marketu ve Václavské ulici naproti nemocnici se stala minulý týden dopravní nehoda, u které potřebují dopravní policisté...Celý článek »