Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 8 týdnů
Pardubice - Při řešení dopravního přestupku, jehož se dopustil 50letý řidič  z Orlickoústecka, přišli městští strážníci na to, že má už...Celý článek »
vydáno před 9 let 25 týdnů
Pardubice - Strážníci zdejší městské policie opět úspěšně zabodovali, když se jim podařilo přímo při činu přistihnout jistého muže, který kradl...Celý článek »
vydáno před 9 let 26 týdnů
Pardubice - V sedm hodin ráno přijali strážníci městské policie oznámení, že v zastávce stojí dodávka a blokuje bezpečný výjezd městské hromadné...Celý článek »
vydáno před 9 let 33 týdny
Skuteč - V úterý před devátou hodinou ranní si hlídka zdejší městské policie povšimla černého BMW, které takzvaně „driftovalo“ na obchvatové...Celý článek »
vydáno před 11 let 40 týdnů
Pardubice - Ve středu před půlnocí policisté kontrolovali v centru města řidiče osobního auta Ford Fiesta. Součástí kontroly byla i dechová...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim - Každodenně se strážníci potýkají s upozorněním občanů na nedbalé parkování aut na různých místech v Chrudimi. Bezohlednost některých řidičů...Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Heřmanův Městec/ Hlinecko - Dva opilce za volantem přistihli policisté při silničních kontrolách během nedělního dne. Na prvního narazili hned deset...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Pardubice - Strážníci městské policie přistihli pět mužů, jak vezou na kárce těžkou traverzu. Vezli jí do sběrny, kde za ní chtěli utržit peníze a...Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Pardubice – Strážníkům se ozval svědek, který na vlastní oči viděl, jak dva hošánci před obchodním domem Tesco okradli starší ženu o kabelku....Celý článek »
vydáno před 11 let 48 týdnů
Chrudim – V úterý krátce po šesté hodině ráno volala na tísňovou linku 156 strážníkům pracovnice školní jídelny Zemědělské školy, že v objektu mají...Celý článek »