Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 45 týdnů
Chrudim – Anonymní oznamovatel požádal strážníky v pondělí hodinu před půlnocí, aby přijeli do Husovy ulice. Poprali se tam spolu dva rozhněvaní...Celý článek »
vydáno před 12 let 4 týdny
Chrudim - Obyvatelka Pardubické ulice použila tísňové tlačítko a přivolala si na pomoc městské strážníky. Důvodem bylo to, že upadla v koupelně a...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Skuteč - Zdejší policie se od minulého měsíce zabývá přečiny ublížení na zdraví a výtržnictví, které mají na triku otec se synem. „Čtyřicetiletý muž...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Pardubice - Prostřednictvím  tísňové linky 156 přijali strážníci městské policie žádost personálu nemocnice o asistenci při ošetření agresivního...Celý článek »
vydáno před 9 let 15 týdnů
Pardubice - Z dispečinku záchranné služby dorazila strážníkům městské policie žádost o spolupráci při prověření oznámení o zraněném muži, který...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Muž chvíli policisty balamutil, že vedl kolo a nešťastně upadl, než se přišlo na to, že se odvážně pustil do krkolomného sjezdu po schodech...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Pardubice - Prostřednictvím tísňové linky 156 přijala městská policie oznámení od jisté ženy, která v sídlišti Dubina  objevila mrtvolně...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Jenišovice/Štěnec - V lednu zmiňovaným místem projížděl na neregistrovaném motocyklu Jawa 50Q 61letý muž, navíc bez patřičného řidičského...Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Chroustovice - V pondělí ráno objevili učni zdejšího odborného učiliště pod okny internátu svého 16letého spolužáka ležet v tratolišti krve. Doposud...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Zdravotnická záchranná služba požádala ve středu po 21. hodině strážníky o prověření nahlášeného požadavku příjezdu záchranky do bytu....Celý článek »