Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 39 týdnů
Chrudim - Kvůli nedělnímu horku si někteří řádně přihnuli alkoholu, což pocítili především zaměstnanci chrudimských supermarketů, kteří se museli...Celý článek »
vydáno před 16 hodin 12 min
Chrudim – Díky postřehu všímavého čtenáře jsme pro vás zjišťovali, jakým způsobem vlastně funguje spolupráce Městské policie Chrudim a Policie ČR,...Celý článek »
vydáno před 7 týdnů 12 hodin
Chrudim – V březnu posílí řady Městské policie Chrudim dva noví strážníci. Do služby se vrátí jeden bývalý kolega a řady městské policie rozšíří i...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 12 hodin
Chrudim – Rada města Chrudim bude v pondělí vyhodnocovat podlimitní veřejnou zakázku na stavební úpravy v Hradební ulici 47, kam se už za pět mesíců...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 12 hodin
Chrudim – Až do druhého února mohou zájemci o místo u Městské policie Chrudim zasílat svoje přihlášky na městskou podatelnu, a to pouze...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 22 hodiny
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Chrudim – Město Chrudim se probudilo do prvního květnového pracovního dne s neporušenou májkou. Na věnci v 22 metrové výšce nad Resselovým náměstí...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim – Starosta si od tohoto kroku slibuje zkvalitnění služeb a práce na úřadě pro všechny občany a vylíčil, proč se tam doteď pracovalo s velkými...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – V termínu od 21. 6. do 8. 10. provede firma Skanska, a. s., rekonstrukci komunikace I/37H (dříve silnice I/37) v úseku od okružní...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Co se děje v poněkud tajuplné vile nad nádražím? Tuto otázku položily Chrudimské noviny na základě podnětu jednoho z čtenářů. Dohadů bylo...Celý článek »