Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Rváčov/Vížky/Rušínov – Následky silného větru jsou vidět všude kolem nás. Popadané stromy i střechy, škody na všemožném majetku. Nebezpečné listnáče...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – Péče o městskou zeleň je oblíbeným a vděčným námětem na nekončící diskuse. Podobně, jako parkování. Někomu se nelíbí, jak město rok co rok...Celý článek »
vydáno před 8 let 4 týdny
Chrudim - Příliš se spoléhal na omezené mentální schopnosti těch, kdo mu pronajali hrací automaty a neodváděl jim z nich celou tržbu....Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Na zdejším policejním oddělení si byl tento týden vyslechnout sdělení podezření z přečinu přechovávání omamné a psychotropní látky a...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Přelouč - Konec partnerského vztahu se nejspíš rozhodl řešit po svém 40letý místní muž Podle policejní mluvčí Evy Maturové nejdřív přislíbil hlídání...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Případy krádeží osobních aut nebo třeba jen některých jejich součástí patří v policejní práci k těm nejčastějším.Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Zdejší policie pátrá po muži, který zřejmě pozapomněl nastoupit do výkonu trestu.Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim - Zdejší policisté se zabývají případem 48letého chlapíka, který se rozhodl krást. V podvečerních hodinách se vloupal do dřevníku u...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Luže - V pondělí v 07.10 hodin vyráželi profesionální hasiči z Chrudimi k nahlášené havárii osobního auta. „Jednalo se o osobní...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Chrudim - Škoda za téměř devět desítek tisíc zůstala za zlodějem, který se „podíval“ do jedné z místních novostaveb.Celý článek »