Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 40 týdnů
Skuteč/Leština - Zdejší policisté zjišťují, kdo okradl místního chovatele ovcí o elektrický ohradník, který je měl ochránit před volným pohybem a...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Chrudim/Skuteč - Během prvních 14 dnů eviduje chrudimská policie už šest případů krádeží vloupáním do rekreačních chalup. Ten poslední se stal na...Celý článek »
vydáno před 10 let 43 týdny
Skuteč - Kolem půl páté  ráno tady kontrolovala hlídka místního policejního oddělení 22letého řidiče za volantem renaultu. Kromě toho, že...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Za nákupem do jednoho z místních obchodů se odpoledne vydal 36letý chlapík z Chrasti. Za opasek svých kalhot si dal dva rohlíky,...Celý článek »
vydáno před 11 let 10 týdnů
Skuteč - Tři dny před koncem roku přistihla hlídka zdejšího policejního oddělení 35letého zloděje, který se zrovna v jedné ze sběren napakoval...Celý článek »
vydáno před 11 let 44 týdny
Pardubice - Kvalitní sportovní zboží přilákalo cizince do jednoho obchodu v centru města. Cena za něho se mu však zdála příliš vysoká a tak se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 8 týdnů
Chrudimsko – Obávanému zloději, který kradl jízdní kola po celém okrese, bylo 26 let a vydělával si tímto způsobem na drogy. Než ho policie zadržela...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Pardubice – Zabezpečte si střechu. Může se jinak stát, že se vám na ni vyšplhají nezvaní hosté. V těchto dnech by se možná měli mít majitelé...Celý článek »
vydáno před 8 let 11 týdnů
Skuteč - Zdejší policie aktuálně stíhá 20letého mladíka, který má na triku trestný čin nebezpečné vyhrožování. Dotyčný vyhrožoval o tři roky staršímu...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Slatiňany - Oči pro pláč zůstaly majiteli zdejšího pozemku, když zjistil, že mu odsud neznámý zloděj ukradl věci za téměř 65 tisíc korun.Celý článek »