Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 7 týdnů
Chrudim - Ve středu krátce po poledni oznámila místní 30letá žena republikové policii, že se obává o život svého bývalého manžela. Poslal jí totiž...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 1 den
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudim – Kdyby nešel kolem náhodný svědek, který pomohl sebevražedný čin svojí všímavostí a pohotovostí odvrátit, jednalo by se za poslední měsíc...Celý článek »
vydáno před 1 rok 3 týdny
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 1 rok 7 týdnů
Chrudim – Skokem z výšky v paneláku na sídlišti U Stadionu ukončil svůj život mladý muž. Stalo se to 1. února právě ve chvíli, kdy se na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 36 týdnů
Chrudim – Zatímco některými zásahy se hasiči, policisté a strážníci městské policie pochlubí rádi, informace o dalších se snaží potlačovat jak na...Celý článek »
vydáno před 6 let 16 týdnů
Chrudim – Pardubicko a s ním i Chrudimsko bývalo v minulých dobách těsně spjato s výrobou perníku. Tato tradice platí dodnes. Jen místo perníkových...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu zahájili policisté ze zdejší kriminální služby trestní stíhání třiatřicetiletého muže, který je podezřelý ze spáchání...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá dvojici podvodníků ve věku 53 a 45 let, kteří chtěli „lacino“ přijít k úvěru 600 tisíc korun. Jejich...Celý článek »
vydáno před 8 let 17 týdnů
Heřmanův Městec - Zdejší policie kápla na lupínka, který si chtěl přijít lacino k elektrickému proudu. Upravený přívod elektřiny ho tak nejspíš...Celý článek »