Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 46 týdnů
Chrudim - Transparentní rozhodování a otevřenost na všech frontách. Takové jsou „mantry“ místních politiků, kteří se zaklínají přátelským městem, jež...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Po roce, který utekl od komunálních voleb a nekončícího jednání o podobě budoucí vládnoucí koalice, je na místě provést bilanci a zhodnotit...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Jako už několikrát i teď zafungoval materiál Chrudimských novin jako spolehlivý budíček spících úředníků a uvedl v činnost soukolí...Celý článek »
vydáno před 50 týdnů 2 dny
Chrudim – V krajském kole 25. ročníku soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky zvítězilo město Chrudim a postupuje do celostátního kola. Ovlivnit...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Říká se, kdo šetří, má za tři. Stačilo tedy v případě spolku Hurá na Výlet! podle města včas otočit kolečkem a natáčet pořady pro seniory...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Městský web nepatří k těm nejpřehlednějším, přestože není tak daleko doba, kdy město nechalo kompletně internetové stránky předělat....Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Městské lesy nejsou v nejlepší kondici. Ve skutečnosti je toto tvrzení spíše eufemismus. Lesy Na Podhůře, v okolí rozhledy Bára, umírají...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Chrudim – To, co Chrudimské noviny krátce po volbách predikovaly, se pomalu ale jistě stává realitou. Někteří zdejší politici jako by si zapojením do...Celý článek »