Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Letní kino vstalo z mrtvých. Tento fakt musí připustit každý. I ten, komu se třeba akce pořádané v areálu za budovou Muzea příliš...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Jak už Chrudimské noviny informovaly, záležitosti areálu bývalého letního kina se opět dostaly na pořad jednání městské rady. Ta totiž v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Není žádným překvapením, že s úpravami areálu letního kina za budovou Muzea současné vedení města počítá. V nejužším vedení – radě města –...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Volební rok se ve městě začíná dostávat do obrátek.Celý článek »
vydáno před 6 let 4 týdny
Chrudim – Rekonstrukce vnějšího pláště, střechy a ozdobných prvků části budovy Muzea v loňském roce skončila. U mnohých Chrudimáků vzbudila nemalé...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Zájem obyvatel města o dění na radnici, je v Chrudimi enormní. Faktická snaha dosáhnout nějakých zlepšení však povážlivě kolísá. Jednou z...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Chrudim - Jedním z největších úspěchů městského zastupitele a učitele místní „lidušky“ Richarda Herbsta (ANO 2011) je zorganizování akce,...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Chrudim - Setkání, z něhož má vzejít restart plánů s areálem bývalého letního kina, prozatím nemá oficiální výstup a tedy ani seznam priorit, co...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 týdny
Chrudim - Přestože se radnice rozhodla, že návrhům Richarda Herbsta, šéfa občanského sdružení Machr, v nichž navrhuje přestavbu areálu letního...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim - Radní města se rozhodli odpovědět na petici, kterou zorganizovalo občanské sdružení MaChr - Za Chrudim malebnou, pod níž se mělo podepsat...Celý článek »