Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 8 týdnů
Chrudim – Ve středu 22. února se opět v Muzeu sešli všichni ti, kdo měli čas a chuť řešit Desatero problémů města. Není žádným překvapením, že nově...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim - Společně s vlaštovkami a kvetoucími vrbami se po roce vrátil den, k němuž se upírají oči všech, kdo vyznávají agendu „Zdravého města“....Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Žáci základní školy v Chrudimi se mohou nově podílet na zlepšení života města. Zdravé město Chrudim letos v pilotním ročníku...Celý článek »
vydáno před 7 let 6 týdnů
Chrudim – Projednávání Desatera problémů města sice dávno skončilo a započne zase za rok, přesto se opět vynořil dotazník, v němž mohou Chrudimáci ty...Celý článek »
vydáno před 7 let 11 týdnů
Chrudim – Vzrušené přípravy a celoroční práce speciální skupiny tvořené partou nejspolehlivějších úředníků jsou u konce. S únorem se jako vlaštovičky...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Chrudim - Další setkání s veřejností v chrudimském Muzeu plánuje na zítřek zdejší radnice. Půjde po roce znovu o oblíbené a zároveň zatracované...Celý článek »
vydáno před 27 týdnů 2 hodiny
Chrudim – Malý zájem o participativní rozpočet si starosta František Pilný (ANO 2011) vysvětluje nízkou motivací občanů a malou propagací akce. Město...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 18 hodin
Chrudim – Minulý týden odjela do Prahy do Kampusu ČSOB Šárka Trunečková a tajemník František Chmelík převzít ocenění v soutěži Zelená obec roku a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Radní na tento rok už schválili akční plán zlepšování procesu místní Agendy 21 a zároveň vzali na vědomí vyhodnocení z minulého...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »