Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 17 týdnů
Pardubice - V době, kdy byly policejní hlídky zajišťovat veřejný pořádek při včerejším hokejovém utkání v okolí zimního stadionu, jsme přijali...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Pardubice - Jednatřicetiletý muž oznámil na Obvodním oddělení Pardubice 1, že se 18. září sešel s o tři roky mladší ženou, odjeli do hotelového...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Pardubice - Se zlou se potázala prodavačka zmrzliny poté, co měla tu čest s nespokojenou zákaznicí. Té se vůbec nelíbil obsah kornoutu. Dokonce...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Pardubice - Do akce v rámci pořádané 24. Aviatické pouti budou nasazeny desítky policejních hlídek, které budou zejména dohlížet na bezpečnost...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice/Chrudim - Do boje se smrtonosným methylalkoholem vyrazilo od pátku v celém Pardubickém kraji 160 policistů. „Už čtvrtý den i v...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 dny
Začátek a konec. Konec a začátek. Celý článek »
vydáno před 3 týdny 3 dny
Čtvrtkem začíná velikonoční Triduum. Je vrcholem křesťanského liturgického roku. Následuje Velký pátek, Bílá sobota a v neděli slavnost...Celý článek »
vydáno před 5 týdnů 4 dny
Chrudim – Blíží se Velikonoce a s nimi i oblíbený jarmark na Resselově náměstí v Chrudimi. Na sobotu 23. března si mimo jiné můžete...Celý článek »
vydáno před 13 týdnů 6 dnů
Chrudim – Od ledna si mohli možná někteří čtenáři povšimnout, že z určitých supermarketů zmizela vejce z klecových chovů. Není to náhoda. Ještě před...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 15 hodin
Chrudimsko – Chcete začít nový rok 2024 dobrým skutkem? Oblastní Charita Chrudim stále ještě hledá koledníky, kteří by se zapojili do Tříkrálové...Celý článek »