Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 5 týdnů
Chrudim – Velký zájem vyvolal článek Chrudimských novin o připravované rekonstrukci kanalizace v ulici Obce Ležáků a pod Palackého třídou. Především...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Chrudim – Velkolepá akce rekonstrukce kašny v ulici Víta Nejedlého se začala připravovat už v roce 2020, kdy proběhl průzkum za účelem...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – K nejpalčivějším problémům posledně konaného Desatera problémů města Chrudim očima zdejších občanů patřila rekonstrukce smuteční síně....Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Jak jsme už před nedávnem informovali, při pohledu na stav některých chodníků v Chrudimi přestává veškerá legrace. Shodou okolností, po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 24 týdny
Chrudim – Lokalita upomínající na zašlé přátelství mezi Chrudimí a ukrajinským městem Borzna se poslední dobou dostává na hlavní místo v počtu...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim – Je před volbami a na opravy chodníků, které byly horkým volebním tématem u Chrudimáků i hnutí ANO 2011, už moc času nezbývá. Jak...Celý článek »
vydáno před 2 roky 40 týdnů
Chrudim – Vnitroblok sídliště Dr. Víta Nejedlého je snad obýván jen samými odpírači. Ne snad protikovidových opatření vlády, ale nápadů místní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Chrast – Starosta Vojtěch Krňanský (ANO 2011) zveřejnil potěšující zprávu pro všechny, kteří fandí modernizaci, výstavbě a nechodí pěšky. Staromilci...Celý článek »