Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 23 týdny 3 hodiny
Chrudim – V galeriích není zvykem dělat začínajícímu umělci hned katalog. „My jsme to v tomto případě udělali. Byla to intuice,“ vysvětlil Luboš...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 5 dnů
Praha/Chrudim – Wona Wena (1991, Praha) je pražská malířka a kreslířka, jež se na pražské umělecké scéně objevila jako kometa. Inscenovanými...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Chrudim – Nepropásněte vernisáž nové výstavy  ve Výstavní síni Divadla Karla Pippicha. Seznámíte se s nejnovější tvorbou malířky Simony...Celý článek »
vydáno před 44 týdny 5 dnů
Chrudim – Kurátorka Martina Vítková pozvala do pardubického výstavního prostoru Art Space NOV pro někoho tajuplnou, ale hlavně talentovanou a mnohými...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim – Regionální muzeum Chrudim zřizuje Pardubický kraj a ten také posílá největší „balík“ peněz na jeho provoz. Celkem kraj posílá ředitelce...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Jako první se v roce 2016 ve Výstavní síni Chrudim představil umělec, narozený v roce 1969 v Brně, s občanským jménem Michal...Celý článek »
vydáno před 8 let 14 týdnů
Chrudim - „Fiasko, ostuda, propadák,“ tato a podobná slova se teď derou na mysl každému, kdo sleduje veřejnou sbírku na restaurování opony místního...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim/Pardubice - Krajští úředníci se konečně rozhodli a po skandálně odvolané ředitelce Regionálního muzea v Chrudimi vybrali její náhradnici...Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Chrudim - Jedním ze způsobů, jak vyjádřit svůj nesouhlas s odvoláním dnes již bývalé ředitelky Regionálního muzea Martiny Vítkové, je podpis...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Martina Vítková byla jednou z mála ředitelek zdejšího Regionálního muzea, která se nebála nových Celý článek »