Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 40 týdnů
Chrudim – Za rok už není třeba organizovat další vzpomínku na mistra Jana Husa. Podobný závěr může učinit asi každý, kdo letos zahlédl fotky ze...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 2 dny
Chrudim – Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – Shodou okolností přesně na druhý den po tragické události na naučné stezce Chrastecka, kdy po pádu stromu zahynuli dva lidé, se na odboru...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 dny
Do letošního jara ubylo milion ovocných stromů. V našem okolí zanikla třešňovka v Lukavici, Bítovanech, U Třech bubnů a ještě pár dalších. Kdysi...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Protože je stále ještě období vegetačního klidu, které trvá od října do konce března, na mnoha místech po městě se provádí ořez stromů a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – S příchodem sychravého počasí se opakují na Školním náměstí poblíž kostela svatého Josefa s Muzeem barokních soch podivnosti. Žena si...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Minulý pátek museli na žádost Policie ČR strážníci prověřit okolí Školního náměstí a Klášterních zahrad. Týkalo se to oznámení o bezdomovci...Celý článek »
vydáno před 2 roky 9 týdnů
Chrudim – Zatímco v prvním případě se kolem poledne ještě řešila na Školním náměstí obyčejná dopravní nehoda, za pár hodin už se zásah týkal něčeho...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim - Po čtvrtečním silném větru, který lámal stromy a ohýbal i plechové značky, musela městská policie opáskovat některé lokality v městském...Celý článek »
vydáno před 2 roky 38 týdnů
Chrudimsko/Hlinecko – Chystáte se na houby nebo prostě jen na procházku mezi stromy? Tak dávejte pozor, kam si výlet naplánujete. Po sérii bouřek,...Celý článek »