Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 5 dnů
Chrudim – Státní správa, tu místní „městskou“ nevyjímaje, funguje v omezeném režimu. Nemocnice rovněž přistoupily na zpřísnění předpisů, do té...Celý článek »
vydáno před 5 let 30 týdnů
Chrudim – Volby do zastupitelstva a senátní volby se nezadržitelně blíží. Spolu s volebními lístky a zvažováním, „komu to tam hodit“, si mohou...Celý článek »
vydáno před 6 let 8 týdnů
Chrudim – Prezidentské volby skončily tak, jak skončily. Jejich průběh však znovu ukázal na mnohdy nesmyslné tvoření volebních okrsků, které...Celý článek »
vydáno před 6 let 14 týdnů
Chrudim – Prezidentské volby se přiblížily. Ve dnech 12. - 13. ledna roku 2018 mají občané České republiky vybírat budoucího pražského hradního pána...Celý článek »
vydáno před 7 let 34 týdny
Chrudim - Bydlení v paneláku se může někdy stát hodně nepříjemným. Dost často se najdou bezohlední sousedé, kteří svým jednáním ruší pohodu ostatních...Celý článek »
vydáno před 7 let 47 týdnů
Parlamentní listy - Jedním z nejrozšířenějších mýtů týkajících se osobních dokladů, je ten, který praví, že člověk je povinen mít vždy u sebe...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Pardubice - Strážníci narazili při obchůzkové službě na nábřeží Závodu míru na známého „lupínka“, který se před nimi snažil uschovat své velké...Celý článek »
vydáno před 11 let 35 týdnů
Chrudim - Ve čtvrtek odpoledne byli strážníci vyrozuměni pracovníkem ostrahy prodejny Albert, že u nich byly nalezeny doklady. Konkrétně se jednalo o...Celý článek »
vydáno před 11 let 39 týdnů
Chrudim - Pracovnicí prodejny Lidl byl strážníkům oznámen nález občanského průkazu. Hlídka si ho převzala a dočasně uložila na oddělení ztrát a...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Pracovníci centrály jedné firmy v Městském parku informovali strážníky o tom, že se k nim dostavili dva Romové a...Celý článek »