Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Vítězem krajského kola soutěže o Cenu za nejlepší přípravu a realizaci Programu regenerace MPR nebo MPZ za rok 2023 se stala Chrudim.Celý článek »
vydáno před 17 týdnů 2 hodiny
Chrast – V sobotu 2. prosince v 16 hodin se na zámku v Chrasti objeví nejen Mikuláš v doprovodu andělů, ale také Lucifer se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 12 týdnů
Pardubický kraj – Program regenerace městské památkové rezervace (MPR) a městské památkové zóny (MPZ) je nástrojem k obnově kulturních památek v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrast – Ve výstavních prostorách chrasteckého muzea můžete při prázdninových toulkách zhlédnout expozici tematicky zaměřenou na nedaleký, tajemnem...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - A jsme v půlce. Aprílový měsíc nám dokazuje, jak krásné umí být jaro pro každého, kdo se ještě nezapomněl dívat kolem sebe a všechna ta...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - Velkou pozornost vzbudil před časem materiál Chrudimských novin, v němž byl popsán nešvar, jenž se rozmáhá na náměstíčku před budovou...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Chrudim - Pro věčnou paměť má ve městě vzniknout třeba 3D model historického centra, za nějž radnice zaplatí bezmála půl milionu korun. Připomínat...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Chrudim - Poté, co Chrudim konečně po letech vyhrála titul Historické město roku, vyrojil se zástup gratulantů a s nimi i dotazy na osud více...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Chrudim - Po letech účasti v soutěži Historické město roku Chrudim konečně bodovala. Ve čtvrtek 17. dubna si totiž odvezla ze slavnostního...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Druhé místo v soutěži Historické město roku 2011 a navrch sto tisíc od ministryně kultury. Taková je bilance Chrudimských v prestižním klání...Celý článek »