Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 hodin 37 min
  Chrudim – V úterý 23. dubna se koná v Klášterních zahradách od 9. 30 do 18 hodin akce Zeleného domu - Den Země 2024: „Čistá půda,...Celý článek »
vydáno před 1 týden 5 dnů
Chrudim – Statisíce lidí na celém světě si v dubnu připomenou mezinárodní svátek životního prostředí – 22. duben, Den Země. Tato událost je i...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – V úterý 26. dubna v 9.30 hodin proběhne slavnostní zahájení Dne Země s aktuálním zaměřením na klimatické změny naší planety....Celý článek »
vydáno před 5 let 5 dnů
Chrudim – Den Země je jednou z akcí, kterou pravidelně pořádá a organizuje Šárka Trunečková v rámci projektu „Zdravé město a Místní agenda 21“. Školy...Celý článek »
vydáno před 5 let 52 týdny
Chrudim – Také letos připravilo Zdravé město pod vedením úřednice a městské zastupitelky Šárky Trunečkové (SNK - ED) oslavy Dne země. Jejich program...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Spolupráce mezi jednotlivými odbory na místním městském úřadě není vždy tak „sluníčková“, jak se veřejnost snaží přesvědčit vrcholné vedení...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - V úterý 25. dubna se od 9. 30 do 17 hodin pořádá na Resselově náměstí program zaměřený na oslavu Dne Země. Představí se výrobci...Celý článek »
vydáno před 8 let 7 týdnů
Chrudim - Nepořádku, který se po zimě pravidelně objevuje na nejrůznějších místech ve městě, si teď začínají všímat i další Chrudimáci. Technické...Celý článek »
vydáno před 9 let 2 dny
Chrudim - Radnice společně se sdružením Šance pro tebe otevírají nyní dílnu pro lidi, kterým se nedaří dlouhodobě nalézt ve městě práci. Vybraní...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 dny
Chrudim - Oslavy Dne Země jsou již tradičním pokusem vedení města o větší informovanost veřejnosti v oblasti ekologie a zdravého životního stylu...Celý článek »