Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 13 týdnů
Chrudim - Drobnou zprávičkou o dalším úspěchu v oblasti péče o historické a kulturní bohatství se teď pochlubila radnice. Město získalo cenu za...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Letos v dubnu už uběhlo právě deset let od začátku archeologického průzkumu, kdy byla v místech plánovaného parkoviště před Hotelem Bohemia...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Pardubický kraj − Policejní mluvčí Andrea Muzikantová předávala výzvu teplických kolegů, kteří pátrali po uprchlém vězni. Muž se prý mohl...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim – Když v červenci sanitka vyrážela do jednoho z chrudimských bytů s tím, že jeho obyvatel potřebuje ošetření, nikdo netušil, jak celá věc...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Suverénně nejaktivnější komisí rady města je ta, od níž by aktivitu čekal málokdo. Letopisecká a historická komise se sice neschází každý...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - V příštím týdnu proběhne ve městě unikátní konference, která doslova zaplaví sál v Muzeu příznivci Jana Husa, husitství a pozdního...Celý článek »
vydáno před 8 let 33 týdny
Pardubice - Krajští kriminalisté, kteří mají na starosti zejména pátrání po hledaných i pohřešovaných osobách, mají za sebou úspěšný týden. V ...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim/Heřmanův Městec - Zdejší kriminálka stíhá 34letého muže, který zřejmě pozapomněl na svou vyživovací povinnost vůči svému nezletilému synovi....Celý článek »
vydáno před 9 let 6 dnů
Chrudim - Poslední část historické opukové hradby měli nyní prozkoumat archeologové. Zbývající kus opevnění získalo v nedávné minulosti město do...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Rozhovice - Opilé 27leté řidičce, která to v červenci napálila poblíž uvedené obce do protijedoucího auta a která vážně zranila svou nezletilou...Celý článek »