Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 39 týdnů
Chrudim/Městec/Čankovice - Chrudimská Policie ČR sdělila podezření z přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti třicetiletému muži, který letos 30....Celý článek »
vydáno před 8 let 50 týdnů
Chrudim - V sobotu kolem 23. hodiny nekočíroval opilý 59letý řidič koně pod kapotou svého renaultu a napálil to v Průmyslové ulici přímo do...Celý článek »
vydáno před 10 let 4 dny
Lukavice/Nasavrky/Libáň - Od pondělí se chrudimská dopravní policie zabývá prověřováním okolností dopravní nehody, ke které došlo kolem půl deváté...Celý článek »
vydáno před 10 let 26 týdnů
Běstvina - V odpoledních hodinách došlo u zmiňované obce na Třemošnicku na silnici číslo III/33741 k havárii osobního auta Škoda Octavia....Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Pardubice - Od pondělí mají dopravní policisté skutečně napilno. Jenom v pondělí vyšetřovali na Pardubicku 14 dopravních nehod. Škoda na autech...Celý článek »
vydáno před 3 dny 4 hodiny
Chrudim – Město Chrudim vezme rekonstrukci budovy mateřské školky v ulici Na Valech 182, kde na začátku února prasklo vodovodní potrubí, zgruntu....Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 6 dnů
Pardubicko/Chrudimsko – Úsek dálnice D35 vedoucí po 14,7 kilometrů dlouhé trase z Časů do Ostrova odvádí tranzitní dopravu ze silnice I. třídy na...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
Chrudim – Ve středu před desátou večer si značně alkoholem posilněná žena (25) na Masarykově náměstí všimla u otevřeného auta klíčků v zapalování a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Když jsem dostal pozvání na divadlo do Čankovic, neváhal jsem ani chviličku. Hru „S tvojí dcerou ne“ jsem již viděl, byl jsem před časem na její...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Většina veřejných budov i paneláků a bytovek v Chrudimi je dnes od ranních hodin bez dodávky tepla. Přerušení dodávek způsobily netěsnosti...Celý článek »