Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Volič se vyznačuje mnohými vlastnostmi. Na jednu však politici spoléhají téměř jako na fakt, že každý den vyjde slunce. Jde o krátkou paměť...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Místní buňka Strany svobodných občanů se rok po komunálních volbách rozhodla provést zhodnocení výsledků, kterých se jí podařilo dosáhnout...Celý článek »
vydáno před 8 let 40 týdnů
Chrudim - V pondělí 22. června se po celé České republice bude slavit den, kdy lidé přestávají pracovat na daně. Výjimkou nebude ani Chrudim,...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Posledních sedm dnů zbývá městským úředníkům, aby naplnili usnesení posledního zasedání městského zastupitelstva. Na internetu totiž stále...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - Úspěšně skončilo tažení zastánců větší otevřenosti radničního aparátu. Při pondělní schůzi městského zastupitelstva totiž došlo ke...Celý článek »
vydáno před 9 let 5 týdnů
Chrudim - Olej do ohně podle všeho nyní přilil nejmladší chrudimský zastupitel Josef Káles (Svobodní). Ten totiž sdílel na facebookovém profilu své...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Na podklady k jednotlivým bodům, o nichž jednají městští zastupitelé, je umožněno veřejnosti zatím jen nahlédnout, případně si za...Celý článek »
vydáno před 1 rok 27 týdnů
Chrudim – Hitem letošních voleb je záchrana chrudimské nemocnice, která zastiňuje jiná důležitá témata, která mají komunální politici šanci...Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudim – Když nevyšel nápad, jak zlepšit komunikaci s občany prostřednictvím pro tyto účely zřízené komise, která nepracovala, jak by měla, pracovní...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – S velkou slávou se oznamoval v roce 2019 vznik tří nových komisí. Jedna z nich se vůbec neosvědčila. Starosta František Pilný (ANO 2011) po...Celý článek »