Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 32 týdny 3 dny
Chrudim – Městský architekt Marek Janatka po 12 letech ve službách města Chrudim skončil a městská rada rozhodla o přípravě nového výběrového řízení. Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Ve středu prvního února vypíše město veřejnou zakázku na výstavbu knihovny v Topolské ulici, jejíž součástí bude i komunitní centrum a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 49 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) a místostarosta Aleš Nunvář (Piráti) odkryli karty. Žádný Dům přírody ani Rodinný park...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Část lesa Na Podhůře nejspíše přijde prodat. Nejedná se o zoufalou snahu vedení městských lesů, respektive vedení radnice, zalátat děravý...Celý článek »
vydáno před 3 roky 37 týdnů
Chrudim – Městské lesy stále ještě zůstávají oblíbeným cílem turistů z Chrudimě i širšího okolí. Nejnověji se tu objevilo hned několik desítek tůní,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 6 týdnů
Chrudim – Když město před lety od Sokolů získalo značně zanedbanou sportovní halu na Tyršově náměstí, bylo jasné, že jde do jisté míry o dar danajský...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Chrudim – Štěbetají si o tom vrabci na střeše. Město nebylo a prozatím ani není příliš úspěšné v získávání dotací na nejrůznější projekty. Před dvěma...Celý článek »
vydáno před 5 let 25 týdnů
Chrudim – Dobrý zpráv je jako šafránu. Ani jedna taková zprávička proto nesmí zapadnout. Mezi ty nejlepší se v současné době řadí informace o...Celý článek »
vydáno před 5 let 48 týdnů
Chrudim – Lesovna na Podhůře sice prozatím v aktuálním plánu investičních akcí nefiguruje, zcela rezignovat na úpravy dávno nevyhovujícího „oraniště...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Před pěti lety bylo jasno. V co nejkratším termínu vybrat vhodný projekt a následně začít stavět důstojné návštěvnické centrum spojené s...Celý článek »