Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 10 let 34 týdny
Chrudim - Policisté zdejšího obvodního oddělení sdělili 39letému muži podezření z přečinu zanedbání povinné výživy. Dotyčný zřejmě tak trochu...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Chrudim - Policie ČR začala trestně stíhat 39letého místního muže z přečinu zanedbání povinné výživy. Dotyčný si dlouhodobě neplní vyživovací...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Chrast - Policistům zdejšího obvodního oddělení ve spolupráci s chrudimskou kriminálkou se podařilo téměř po roce objasnit případ, při kterém...Celý článek »
vydáno před 11 let 15 týdnů
Chrudim - Od středy zdejší policie stíhá 46letého neplatiče alimentů, který svému synovi dluží minimálně 32 tisíc korun. Chrudimský soud mu před...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim - Dluh na neplaceném výživném pro dvě dcery se 37letému muži vyšplhal od května loňského roku na 73 tisíc korun. Pro trestný čin zanedbání...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Chrudim – Více jak 45 tisíc korun dluží na svého syna osmatřicetiletý neplatič výživného z Načešic. Stačilo mu k tomu zanedbávat svou povinnost pouze...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka zahájila v pondělí trestní stíhání 24letého muže z Chrudimi pro přečin krádež. Měl se totiž letos na začátku...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 17 hodin
Chrudimsko - O případu vraždy v Boru u Skutče zveřijnila po dvou dnech trvající fázi prověřování krajskou kriminálkou policejní mluvčí Dita Holečková...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 1 den
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 50 týdnů
Pardubický kraj − Policejní mluvčí Andrea Muzikantová předávala výzvu teplických kolegů, kteří pátrali po uprchlém vězni. Muž se prý mohl...Celý článek »