Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 43 týdny
Nasavrky - V sobotu 25. května se v okolí a centru Nasavrk uskutečnila již 40. CKP cena Nasavrk, která přilákala na východ Čech řadu zahraničních...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Nasavrky - V Nasavrkách došlo v sobotu 8. června k již 39. CKP Ceny Nasavrk, letos pod názvem Eurobit AVE půlmaraton Ležáky. Znovu zde kralovali...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Nasavrky – V úžasném čase doběhl trať dlouhou přes 21 kilometrů keňský závodník Bowen Mojzis Kipkosgei a připsal si ve svém premiérovém startu úvodní...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Nasavrky – Letošní závod CKP Nasavrky byl v duchu 70. výročí aténtátu na Reihnarda Heydricha, a proto nesl netradičně název AVE půlmaraton Ležáky,...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Nasavrky – Již 37. ročník přespolního běhu dětí a mládeže v Nasavrkách se shledal s dalším velkým úspěchem. Běhu se zúčastnilo 141 běžců, až na...Celý článek »
vydáno před 39 týdnů 3 dny
Chrudimsko – Uplynulo již 81 let od vypálení obce Ležáky. Ředitel Památníku Lidice Eduard Stehlík při té příležitosti udělil vyznamenání i starostovi...Celý článek »
vydáno před 48 týdnů 2 dny
Nasavrky – Město Nasavrky a organizační agentura JR RUNNING SPORT se svými partnery si Vás dovolují pozvat na mezinárodní koncert ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 30 týdnů
Již druhý koncert Nasavrckého hudebního léta se uskutečnil v zámeckých výstavních prostorech. Tentokrát vystoupila Veronika Rauchfussová....Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Nasavrky – Pokud se chcete ještě než spadne listí pokochat pohledem na krásný zářivě žlutý kaštanový sad, vyražte už tuto sobotu na farmářské trhy a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »