Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 den
Pardubice - Mateřské i základní školy spolu s historickou radnicí na Pernštýnském náměstí zdobí celkem už 55 olympijských vlajek. Symbolizují blížící...Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Zdejší park Na Špici má na kontě další úspěch. S přehledem totiž zvítězil v hlasování veřejnosti o nejzdařilejší projekt podpořený...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Pardubice - Nově revitalizovaný pardubický park Na Špici má na svém kontě titul Stavba roku 2015 Pardubického kraje a ambice stát se v příštím roce...Celý článek »
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - "Park Na Špici byl zrekonstruován v souladu s projektovou dokumentací a jeho hřiště splňuje požadavky platné legislativy," hájí se město...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Pardubice - Přístupová cesta od zdymadla k parku Na Špici je hotova. Aby mohla plně sloužit pěším i cyklistům, čeká ji ještě ve čtvrtek kolaudace. Po...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - Také obyvatelé pardubických paneláků si letos v létě budou moci dopřát „grilovačku“ v přírodě, aniž by vyjeli z města. Tuto možnost jim...Celý článek »
vydáno před 9 let 7 týdnů
Pardubice - Kolem čerstvě revitalizovaného parku Na Špici se opět pracuje. Upravuje se tu totiž přístupová cesta k parku, a to v úseku od zdymadla k...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Pardubice - V rákosí na východním cípu Čičáku hnízdí pravidelně pár labutí velkých. Letos už nakladly minimálně pět vajec. Revitalizace parku Na...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Dlouho očekávané zvelebení parku na soutoku Labe a Chrudimky začne ještě do konce tohoto měsíce. V pondělí 31. března začnou stavební...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Pardubice - Park Na Špici se dočká nového kabátu. Rada města totiž vybrala společnost, která by měla provést jeho revitalizaci. Park na soutoku Labe...Celý článek »