Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 den 1 hodina
Chrudim - Masivní kácení stromů, co navazovaly na lesík na sídlišti U Stadionu, který vykáceli před šesti lety kvůli výjezdovému místu pro záchranky...Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Chrudim – Parkovací domy, které zabírají méně místa a ušetří vzrostlou zeleň před pokácením, prý budou následovat, ale kdy přesně, to nikdo neví....Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 2 dny
Chrudim – Přípravy na zahájení stavby parkoviště v areálu Chrudimské nemocnice se protahují. Dosud se nedostatek parkovacích míst řeší parkováním na...Celý článek »
vydáno před 24 týdny 3 dny
Chrudim – Jak to vypadá s parkovištěm U Stadionu po vykáceném lese u železniční trati? Radní Aleš Nunvář (Piráti) zařídil realizaci sjezdu na...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 10 hodin
Chrudim – Počítalo se s demolicí a moderní výstavbou budovy sporthotelu podle návrhu architekta Filipa Albrechta, i s historickou rekonstrukcí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 20 týdnů
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Chrudim – Nápis v Myší díře je jen jedním z mnoha. Stojí za připomenutí, že nejmenovaná politická strana lákala voliče na to, že chce podporovat...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) jednal o dopravní situaci u nemocnice se starostou Františkem Pilným (ANO 2011) už na jaře 2020. Po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Když se na pondělním jednání zastupitelstva probíraly body týkající se na jedné straně směny nemovitostí v Sobětuchách za pozemky v...Celý článek »