Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - Neskutečná série s pohádkovým koncem. ERA-PACK Chrudim dokázal znovu obhájit primát v nejvyšší soutěži poté, co ve čtvrtém finále otočil...Celý článek »
vydáno před 8 let 43 týdny
Chrudim - Nejvyrovnanější finálová série za poslední roky se blíží do svého konce! A nebo ne? To je otázka, kterou si před čtvrtým utkáním mezi FK...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Teplice - Pro mnoho hráčů a fanoušků se třetí utkání právě probíhající série mezi Chrudimí a Teplicemi jeví jako klíčové. Který z týmů se dostane o...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Chrudim - Chrudim může slavit! Bez ztráty jediného zápasu se podařilo svěřencům trenérů Daniela a Bartuška obhájit titul a připsat na konto ERA-...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Teplice - Po středeční výhře na vlastní palubovce se série přesunula do Teplic. Balticflora sice předvedla o poznání lepší výkon, po vlastních...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim - Do posledního místečka zaplněná chrudimská sportovní hala viděla velkolepé utkání. Sparta Praha si v Chrudimi vypracovala tříbrankové...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Lovosice - Na domácí penaltové vítězství dokázali futsalisté Chrudimi zvítězit i v Lovosicích a jsou jen krok od finále! Druhý semifinálový bod...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim - Futsalisté Chrudimi zvládli ve středu druhé vystoupení ve vyřazovacích bojích, v Brně zvítězili 5:1 a jsou krůček od postupu do...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Praha - Porážka ze druhého finálového vystoupení ve slavistickém Edenu se neopakovala, chrudimský šampion mohl znovu slavit! Proti domácí Slavii si...Celý článek »
vydáno před 6 let 43 týdny
Chrudim - Třetí finálové utkání mělo v chrudimské sportovní hale úžasnou diváckou kulisu, v taktické bitvě se tentokrát daleko více dařilo...Celý článek »