Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Když zaprší, objeví se na ulicích, logicky, kaluže. Tu menší, onde větší, mnohde voda poněkud zákeřně ukryje výmoly v silnici a řidiči mají...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Chrudim - V pátek ráno volala operačnímu středisku městské policie zaměstnankyně Gymnázia Josefa Ressela, že zhruba před deseti minutami byla v...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 2 dny
Chrudim – Od včerejška jezdí autobusová doprava v Chrudimi kvůli uzavírce mostu u OC Tesco zdarma. Od nemocnice k zimnímu stadionu projíždí autobusy...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dopravní situace ve městě prý vyžaduje, že zastávka na Tyršově náměstí se po dobu uzavírky v Novoměstké ulici obnovit nemůže. Ale od...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Kvůli opravám plynovodu v Novoměstské ulici, a s tím související uzavírkou, letos zdobí vánoční strom Resselovo náměstí o dva týdny dříve....Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Úpravy v Novoměstské ulici by mohly vyřešit pravidelné uzavírky při sportovních událostech a rovněž ulehčit parkování rodičům vozícím děti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Radnice upozorňuje občany, že od 1. července čekají Medlešice zásadní komplikace v dopravě, což bude mít za následek ztíženou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Chrudim – V tomto týdnu, pokud půjde vše podle plánu, by měla být dle vyjádření městského strážníka Lukáše Dvořáka nainstalována po incidentu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 28 týdnů
Pardubice/Chrudim – Radní Pardubického kraje na svém pondělním jednání schválili zahájení výběrového řízení na opravu historické omítky Gymnázia...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – V termínu od 21. 6. do 8. 10. provede firma Skanska, a. s., rekonstrukci komunikace I/37H (dříve silnice I/37) v úseku od okružní...Celý článek »