Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 25 týdnů
Chrudim - Snad už poslední kolo výběrového řízení na prodej chalupy v Medlešicích, která se prozatím odvracela od potenciálních kupců jako pověstná...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Prodej nemovitostí ve vlastnictví města není pokaždé jen bezproblémovou akcí. V minulosti už tak radnice měla nemalý problém s prodejem...Celý článek »
vydáno před 8 let 32 týdny
Chrudim - Městští zastupitelé na svém zářijovém zasedání opět dostanou na stůl záměr města prodat dům v místní části Medlešice. Tento doslova "...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Chrudim - Ne všechny nemovitosti, které má ve vlastnictví město a chce se jich zbavit, si najdou hned svého kupce. Příkladem může být například...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Další prodej zanedbané nemovitosti ve vlastnictví města je na spadnutí. Po domu v Poděbradově ulici nebo vyhořelém bytu v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 42 týdny
Chrudim - Radnice pokračuje v prodeji svých domů, které dlouhé roky chátraly a zoufale hledaly nové majitele. Po nemovitosti v Poděbradově...Celý článek »
vydáno před 1 týden 22 hodiny
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 2 dny
Pardubice/Chrudim – Česká pošta rozprodává svůj majetek běžně, ale jde zpravidla o takové objekty, které se dají označit za nepotřebné, většinou...Celý článek »
vydáno před 1 rok 2 týdny
Chrudim – Společnost, která loni vyhrála výběrové řízení, protože nabídla za dům ve Fortenské ulici číslo 44 nejvyšší cenu, s městem ve stanoveném...Celý článek »