Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 37 týdnů
Chrudim – Vedro k zalknutí občas pročísne pravá letní bouře. Ulicemi se pomalu plouží obyvatelé města, většina z nich svou aktivitu omezuje na dobu,...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Pardubice - Sotva uplynulo jen několik málo hodin od okamžiku, kdy strážníci odváželi na záchytku bezdomovce, vezli ho tam podruhé. Poprvé ho v "...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Pardubice - Strážníci objevili na lavičce vlakového nádraží spícího bezdomovce. Když se jim ho podařilo trochu probudit, bylo jasné, že dotyčný je...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim – V pátek v 09.50 hodin upozornil strážníky anonymní oznamovatel, že U Stadionu leží na lavičce nějaký bezdomovec a je asi  je ožralý....Celý článek »
vydáno před 12 let 1 týden
Pardubice - Strážníkům zdejší městské policie volala o víkendu žena procházející podél kolejí u Parama, že zahlédla v kolejišti ležícího ...Celý článek »
vydáno před 1 týden 3 dny
Chrudim – Vrchní strážník Lukáš Dvořák potvrdil na území města Chrudim pobývání třech nových bezdomovců a zastupitel Jan Doucek informoval...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Minulý čtvrtek vyjížděli policisté místo oběda k pouliční hádce do Slatiňan. Ta některé všímavé spoluobčany natolik rozladila, že...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Pardubice – Pardubičtí městští policisté baví facebook historkami z terénu a začínají mít pověst nejlepších vypravěčů kuriózních historek ze svých...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim – Čas od času jsou zásahy policistů a strážníků spíše úsměvné. Nedáno lapený výtečník, který se rozhodl přilepšit si krádežemi v...Celý článek »