Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 39 týdnů
Pardubice - Od pátku 27. června bude Pardubické letní kino Pernštejn nabízet svým návštěvníkům tituly z pečlivě připraveného programu. Ani letos mezi...Celý článek »
vydáno před 9 let 50 týdnů
Pardubice - Město zásadně odmítá propagaci jakýchkoliv politických stran na akcích, na které dává peníze. Ve všech smlouvách o poskytnutí dotace,...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Pardubice - O závěrečnou tečku za letošním úspěšným osmým ročníkem prázdninového promítání pod širým nebem se postará v pátek 30. srpna...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Pardubice - Pardubické letní kino v Tyršových sadech bude tento víkend hostit festival polských filmů. Diváci se dočkají válečných dramat: V...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Město bude v letos dotovat provoz letního kina částkou 600 tisíc korun. Pro další sezóny vypíše ale koncesní řízení, z něhož by měl...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
O pravdivosti rčení, že doma není nikdo prorokem, se přesvědčili organizátoři Pardubického letního kina. Zatímco na seznam nejvýznamnějších...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Pardubice - Město vypíše poptávkové řízení na provozovatele letního kina. Reaguje tak na požadavek Jana Motyčky, který žádá na denní prázdninové...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Pardubické letní kino opět víří emoce. V minulých týdnech jsem se ve spojení s touto nejnavštěvovanější a oblíbenou prázdninovou akcí, o níž se sedm...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
V poslední době se v různých médiích objevily články a polemiky na téma dotace na letní kino pana Jana Motyčky. V těchto článcích se objevila řada...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Radnice chce šetřit na velkých kulturních akcích a o provozovateli letního kina má rozhodnout výběrové řízení. Pardubické letní kino je přitom...Celý článek »