Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 19 týdnů
Chrudim - Nevýrazný podzim prvního týmu výrazně napravuje rezervní výběr MFK. Chrudimské mládí si nyní vyšláplo na Horní Jelení, které sestřelilo v...Celý článek »
vydáno před 8 let 48 týdnů
Chrudim - Ve 20. kole krajského přeboru chrudimská rezerva sice hodně rychle proti Moravanům prohrávala, poté si však slovo vzal Jaroslav Kroutil,...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Posílený rezervní tým o několik hráčů z elitního mužstva přivítal doma Žamberk a chtěl si dojít pro další tři body. Povedlo se mu to díky...Celý článek »
vydáno před 9 let 23 týdny
Holice - Vedoucí tým krajského přeboru chtěl na domácím hřišti potvrdit papírové předpoklady proti rezervě Chrudimi, hosté však předvedli dobrý výkon...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Třemošnice - Chrudimská rezerva nezažívá v krajském přeboru tak úspěšná léta, jako ta předchozí. Další porážku zaznamenala v zápase proti Třemošnici...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Letohrad - Krajský přebor má za sebou další kolo, Chrudimští opět bodovali a potvrdili své umístění v horní části tabulky. Tentokrát se radovali v...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Svitavy - Chrudimští fotbalisté se v krajském přeboru znovu trochu přiblížili čelu tabulky. Na jaře trápící se Svitavy Chrudimi velmi dlouho...Celý článek »
vydáno před 9 let 49 týdnů
Chrudim - Chrudimská rezerva má za sebou další jarní kolo s vítězným koncem, tentokrát to odnesl Lanškroun. Ten v Chrudimi inkasoval pět branek a...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 dnů
Chrudim - Na úvodní remízu z Heřmanova Městce dokázala rezerva Chrudimi navázat domácím vítězstvím nad Litomyšlí, kterou zejména díky dvěma gólům v...Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Litomyšl - Ani o právě uběhlém víkendu krajský přebor nestál, a tak rezerva měla plné ruce práce. Ve vyrovnaném utkání v Litomyšli i v deseti po...Celý článek »