Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 6 dnů
Pardubice - Policisté byli voláni na zdejší vlakové nádraží, odkud jim byl nahlášen případ jistého vandala, který měl v rozčilení poškodit...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Pardubice - Až teprve po třídenním pátrání se podařilo objevit 80letého důchodce, po kterém od středy minulého týdne pátrala policie spolu s ...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Pardubice - Cestu vlakem z Olomouce si zpestřila dvojice kamarádů popíjením alkoholu. Jeden z nich měl manýry podělit se o svou veselou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Pardubice – Zabezpečte si střechu. Může se jinak stát, že se vám na ni vyšplhají nezvaní hosté. V těchto dnech by se možná měli mít majitelé...Celý článek »
vydáno před 3 roky 6 týdnů
Pardubicko – Policie pátrala od úterního odpoledne po dívce, která odešla z domova a možná cestovala vlakem směrem na Děčín za podezřelou skupinkou....Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Pardubice – Radost z úniku před spravedlností překazili policisté muži, který si vyhlídl u pardubického Poseidonu na nábřeží Závodu míru nic...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Pardubice – Nádraží začnou rekonstruovat příští rok tři firmy a na projektu budou pracovat už od listopadu 2020. Zakázku na první etapu...Celý článek »
vydáno před 3 roky 24 týdny
Pardubice – Zábava pro skupinku lidí z Pardubic po volbách neskončila selankou. Zda ženu vytočily výsledky voleb, nebo opilé řeči, není známo, za...Celý článek »
vydáno před 3 roky 26 týdnů
Pardubice – Dnes se u starého pardubického nádraží potkali ministr dopravy Karel Havlíček i generální ředitel Správy železnic Jiří Svoboda, aby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Pardubice – Modernizace železničního uzlu v Pardubicích bude trvat od září 2020 do října 2024, s rozpočtem činícím více než 5 miliard korun. ...Celý článek »