Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 35 týdnů 11 hodin
Chrudim – S projektováním rozšíření stávajícího skateparku u OC Tesco o dětskou zónu a zázemí pro rodiče i ostatní návštěvníky už se konečně...Celý článek »
vydáno před 1 rok 32 týdny
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Dopravní policie pátrá už týden po řidiči, který minulou neděli narazil do kamenné obruby chodníku vedle parkoviště u nádraží v ulici Čs....Celý článek »
vydáno před 2 roky 2 týdny
Chrudim – Přímo na 83. výročí obsazení Chrudimi nacistickými okupanty projížděla hlídka městské policie kolem zakleté ulice Přemysla Otakara,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 44 týdny
Chrudim – Někdy všímaví občané přivoláním hlídky zachrání i život. Jako v úterý večer, když díky včasnému oznámení napodruhé zachránili strážníci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 30 týdnů
Chrudim – Dlouhá léta patřilo chrudimské pivo k vyhledávaným „kouskům“, na nichž si pochutnal každý pravověrný pivař. Rozhodně mělo lepší pověst než...Celý článek »
vydáno před 6 let 26 týdnů
Chrudim – Zrekonstruovaná ulice Čs. armády byla kritice podrobena již několikrát. Má se tu nacházet málo parkovacích míst, příliš zeleně. „Nit suchou...Celý článek »
vydáno před 7 let 2 týdny
Chrudim – O úpravách v areálu krytého bazénu Chrudimské noviny již informovaly. Modernizací projdou skříňky, sauna by měla být rozšířena o wellness...Celý článek »
vydáno před 7 let 35 týdnů
Chrudim - Neděle 24. července nebyla pro strážníky městské policie dnem, kdy by si mohli dát nohy na stůl a vychutnávat nicnedělání. I v den, kdy...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Revitalizaci lokality pod nádražím v nedávné době vedení města zhodnotilo jako velmi úspěšnou. Po diskutabilní úpravě ulice Čs. armády si...Celý článek »