Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Mohlo by se to zdát jako zbytečná akce za statisíce korun. Zatímco schodiště na budově Muzea, které směřuje do náměstíčka, jež zakončuje...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Volební rok se ve městě začíná dostávat do obrátek.Celý článek »
vydáno před 8 let 36 týdnů
Chrudim - Už jen tři dny zbývají těm, kterým není lhostejný osud areálu bývalého letního kina. V pátek 24. července končí totiž termín, v němž je...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Radní města se rozhodli odpovědět na petici, kterou zorganizovalo občanské sdružení MaChr - Za Chrudim malebnou, pod níž se mělo podepsat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 8 týdnů
Chrudim – Aby mohlo město Chrudim požádat o dotaci na sportovní halu, která se má začít modernizovat v říjnu, musí mít nejdříve vypracovaný „Plán...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Chrudim – Pod záštitou Vojenského historického ústavu v Praze (VHU Praha) vzniklo další Posádkové muzeum, zaměřené tentokrát na 43. výsadkový pluk v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 22 týdny
ČR/Praha/Pardubice – Od 12. října panuje zákaz na dva týdny navštěvovat veškeré kulturní instituce a památky. Ty jsou pro veřejnost uzavřeny...Celý článek »
vydáno před 3 roky 28 týdnů
Pardubický kraj – Od 1. září platí v kraji až do odvolání každý čtvrtek volný vstup do vybraných muzeí a galerie pro školáky do 15 let a studenty do...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Velký sál místního Muzea patří k nejkrásnějším prostorám tohoto typu v rámci celé České republiky. Paradoxní proto je, že za celou dobu...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Lukavice – V rámci pátečního výjezdu na Chrudimsko navštívil hejtman Martin Netolický (ČSSD) obec Lukavice nedaleko Nasavrk. Se starostou...Celý článek »