Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice/Praha - Již páté jednání současného vládního kabinetu s Radou Asociace krajů České republiky se uskutečnilo dnes ve Strakově akademii...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - Město loni zahájilo s okolními obcemi jednání o možnosti vytvořit místní akční skupinu (MAS), jež by měla podpořit a...Celý článek »
vydáno před 12 let 14 týdnů
Chrudim - Místostarosta Roman Málek (KDU-ČSL) podnikl z pozice místopředsedy Mikroregionu Chrudimsko cestu do sídla Evropské unie (EU) v Bruselu....Celý článek »
vydáno před 1 týden 6 dnů
Pardubický kraj – Právě dnes se rozhoduje, jestli bude mít Pardubický kraj ročně až 2 miliardy korun navíc. Podle vyjádření hejtmana Martina...Celý článek »
vydáno před 3 týdny 6 dnů
Pardubice – Ukázalo se, že téma předání Chrudimské nemocnice nebylo zdaleka tím jediným, ani hlavním, co se stihlo rozebírat při slavnostním předání...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 3 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Pardubice – Moderní budovu urgentního příjmu převzal Pardubický kraj do užívání na konci roku. Veřejnosti se otevře v dubnu. Jak to bude s parkováním...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 2 hodiny
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 2 hodiny
Pardubický kraj – Hejtman Martin Netolický (ČSSD) a primátor Jan Nadrchal (ANO 2011) jednali o společných rozvojových projektech kraje a města a...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 57 min
Pardubický kraj – Pardubický kraj dlouhodobě spolupracuje se Zakarpatskou oblastí na Ukrajině. Krajští zastupitelé se tam předevčírem vydali na...Celý článek »