Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 42 týdny
Chrudim - Zdejší kriminálka se aktuálně zabývá činem 37leté ženy, která chtěla podvodem přijít k tučné sumě peněz. Konkrétně bylo „ve hře“ přes...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Dva muže ve věku 35 a 37 let stíhá zdejší kriminálka pro zločin podvodu. Jistá společnost se totiž nabídla k vymožení pohledávky...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudimsko – V Boru u Skutče zasahovala jednotka dobrovolných hasičů z Proseče a Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje. Případ převzala...Celý článek »
vydáno před 8 týdnů 6 dnů
Chrudim – Díky své duchapřítomnosti si žena z Pardubic, která čelila podvodu, zachránila jmění ve výši půl milionu korun. Jako obyčejně se v telefonu...Celý článek »
vydáno před 49 týdnů 5 dnů
Chrudimsko – Není to žádná neznámá praktika. Probíhá po telefonu. Říká se tomu vishing. Podvodné volání, které nemá nic společného s tím, když se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 5 týdnů
Pardubicko – Policisté na Pardubicku za včerejší den přijali několik oznámení týkajících se podvodů v internetovém prostředí. Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubický kraj/Chrudim – Po předchozím upozornění Chrudimských novin na podvodné praktiky některých společností, které se snaží prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubický kraj – K ženě (40) se výstraha včas nedostala. Kamenem úrazu byl internetový odkaz, díky čemuž podvodník chtěl z jejího účtu odčerpat až...Celý článek »
vydáno před 2 roky 12 týdnů
Pardubicko – Podvodníci se tentokrát zaměřili na prodej z druhé ruky. Množí se případy okradených lidí, kteří si prodejem použitých věcí chtěli...Celý článek »
vydáno před 3 roky 4 týdny
Chrudim – Jednoho z nejhledanějších mužů Evropy, a sice z Chrudimska, zadrželi na letišti v těchto dnech kriminalisté. Hledaný muž se skrýval před...Celý článek »