Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 týdnů 16 hodin
Chrudimsko – Dodávka je na šrot, ale všichni přežili. Další řidič (28), který přehlédl železniční přejezd bez závor a značku přikazující...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Slatiňany – Občas vyjedou strážníci i na pomoc majitelům zvířat na útěku. Jenom v Chrudimi se to stalo tento rok hned několikrát. Připomenout...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim – Pro mnohé jde jen o oblíbenou zkratku, zaměstnanci Vodafonu však tudy pravidelně cestují do práce. Železniční přejezd v Průmyslové ulici se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim/Slatiňany – Rekonstrukce železničního přejezdu u městečka v sousedství Chrudimě proběhla před čtyřmi lety. Už po jejím skončení začali řidiči...Celý článek »
vydáno před 5 let 44 týdny
Chrudim – Předražená cyklostezka, kterou kolaři ve velké míře spíše ignorují dostane v těchto dnech svou finální podobu. Začíná totiž stavba...Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim – Cyklostezek v kopcovitém reliéfu města není nikdy dost. Co na tom, že někteří kolaři suverénně nevyužívají ty, které již existují a v...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - Čtvrtek 26. května byl událostmi nabitý den, v němž se strážníci místní městské policie prakticky nezastavili. Pojďme se podívat na...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Chrudim - Mimořádná sněhová nadílka pořádně zkomplikovala dopravu ve městě, když nepojízdná auta ucpala některé větší dopravní tepny. Výrazným...Celý článek »
vydáno před 8 let 3 týdny
Chrudim - V letních měsících řidiče pořádně potrápila uzavírka železničního přejezdu v ulici Obce Ležáků. Ta se časem proměnila na omezení s dopravní...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Chrudim - Sotva si řidiči zvykli, že u železničního přejezdu v ulici Obce Ležáků nestojí už dopravní značka „Stůj, dej přednost v jízdě“ ani Policie...Celý článek »